• Thursday,2022-08-18
  • Log in
    • Home
    • Gallery
    • Activities
      • FMDV
      • YOUTH
      • WIN
      • MTCM
      • UCLG
      • ICLEI
    • AWARD
    • About Mashhad
    • About ISCO
    • Contact Us
  •  
     mashhadisco......ديپلماسي شهريجشنواره هاي بين الملليجشنواره اهداف توسعه پايدار
        (Details)      
       Details
        • جشنواره اهداف توسعه پايدار

           

          جشنواره اهداف توسعه پايدار

          اين جايزه يكي از مسابقاتي است كه توسط سازمان ملل متحد برگزار مي شود.

          اين جايزه در چند گروه اصلي برگزار مي شود

          گروههاي جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل متحد 2019

           

          گروه

          توضيح

          نمونه هايي از نسخه هاي قبلي

          بسيج كننده

          پروژه يا تيمي كه موفقيتهاي بزرگي در بسيج كردن شهروندان و داوطلبان يا شبكه ها براي اقدامات جمعي در راستاي اهداف توسعه پايدار داشته است. اين دسته شامل ابتكاراتي براي درگير كردن مردم در اقداماتي براي سرمايه گذاري عميق تر در اهداف توسعه پايدار در مقايسه با زماني است كه آگاهي هاي ساده اي در اين زمينه وجود داشت. نمونه هايي از اين موارد عبارتند از: اقدامات هماهنگ كننده و جمعي در سرتاسر شهرها و كشورها، مجموعه اي از كارگروهها در خصوص اهداف توسعه پايدار، درگيري جوامع براي شركت در برنامه ها و فعاليتها، تظاهرات عمومي گسترده و بيشتر.

          اقدامات جوانان مراكش براي اهداف توسعه پايدار. در سال 2017 گروه كوچكي از افراد جوان برنامه اقدام جوانان مراكش براي اهداف توسعه پايدار را آغاز كردند تا آگاهي مردم را در اين زمينه افزايش دهند.در طول يك سال اقدامات آنها منجر به 15 كارگروه در كشور و ايجاد  17 هزار ديدگاه مختلف در مراكش در مورد اهداف توسعه پايدارگرديد.

          آموزش جوانان براي اهداف توسه پايدار در كانادا

          گروه تجربه گو

          موثرترين و نوآورانه ترين پروژه براي ضبط حكايتهاي جالب انساني براي كمك به حفظ همبستگي اهداف توسعه پايدار در زندگي مردم از طريق رسانه هاي مختلف. اين گروه بر ارتباط قدرتمند همبستگي مسائل بر پايه اهداف تمركز دارد – با امتياز جايزه براي ارجاعات صريح به اهداف توسعه پايدار. رسانه هاي مختلف براي داستان سرايي شامل رسانه هاي جديد مثل واقعيت مجازي، فيلم، داستانهاي تصويري، كارتون، تصاوير و عملكرد مي باشند.

          دختران بنگلادش

          در بنگلادش دختران كارگر بين 7 تا 15 ساله آموزش ديدند تا زندگي روزمره خود را به صورت يك فيلم مستند كوتاه ضبط كنند اين امر در جهت افزايش آگاهي براي ايجاد چرخه شفافيت و نياز به توانمندسازي زنان و دختران صورت گرفت.

          زندگي ما در قرن 21

          پروژه واياتي

          گروه پويش ساز

          موثرترين يا نوآورانه ترين كمپين ارتباطاتي در سطح ملي يا محلي و يا بين المللي براي افزايش آگاهي عمومي درباره اهداف توسعه پايدار و يا نقش مردم در اقدام براي اهداف توسعه پايدار.

          هدف اين جايزه پويشهايي است كه پيام رساني آنها به شنوندگان وسيع تر و متفاوت تري است در واقع افرادي كه قبلا از اين اهداف حمايت نمي كرده اند.

          كمپين صداهايي براي اهداف توسعه پايدار

          شهر گنت ديگر شهرها بلژيك را براي بسيج مردم در اقدامات خلاقانه براي اهداف توسعه پايدار به چالش طلبيد. در گنت 23 بخش شهري در اين برنامه شركت كردند و روي هم رفته 6000 شهروند در 6 شهر در اين برنامه شركت كردند. لينكها

          چهارمين كمپين براي اهداف توسعه پايدار

          سفر شبانه براي اهداف توسعه پايدار

          گروه تجسم بخش

          موثرترين ابتكار عملها با استفاده از ارائه داده هاي بصري يا خلاقانه براي بيان داستانهاي توانمند در مورد اهميت اهداف توسعه پايدار در زندگي مردم.

          اين جايزه تمركزش بر پروژه هايي است كه مفاهيم پيچيده را با استفاده از ارائه اطلاعات بصري به روشي متقاعدكننده قابل درك و فهم مي سازد. اين ممكن است به صورت انيميشن يا اينفوگرافيك باشد كه به شنوندگان مختلف و زياد و يا شكلي از ابزارهاي گزارش دهي قدرتمند براي حكومتها دست يافته است.

          اهداف جهاني براي تاثير محلي

          در لانت اوموجا در كنيا هر خانواده از جنبه هاي مختلف اهداف توسعه پايدار مورد بررسي قرار گرفت مثل امنيت، غذا، كشاورزي، معيشت، آموزش، سلامتي، انرژي، آب و بهداشت. اين پروژه با رهبران جامعه كنيا براي شناسايي شكافهاي توسعه و فوري ترين نيازها كار مي كند. لينكها

          واقعيات ديجيتال و اهداف توسعه پايدار (كميته امداد)

          تصوير 2030

          گروه پيوند دهنده

          تيم يا پروژه اي كه نشان دهنده راههاي خلاقانه و موثر براي درگيري چندين ذينفع در ساخت شبكه ها براي ايجاد تغييرات متحولانه است كه براي ايجاد واقعيت اهداف توسعه پايدار مورد نياز است.

          اين گروه شامل رويدادهايي مي شود ذينفعان را به هم مرتبط مي كند و همچنين به دنبال پروژه هايي است به طور خلاقانه تعهدات و اقدامات اعضاي جوامع و ذينفعان مختلف كنترل مي كند. مانند نرم افزارهايي براي دادو ستد مهارتها يا زمان يا ارائه اطلاعات براي اقدامات پايدار

          اهداف غير منطقي

          گروههاي غير منطقي، تكنولوژيهاي پيشرو و راه حلهاي اهداف توسعه پايدار را گرد هم مي آورند و آنها را با هم مطابقت مي دهند، در طي دو هفته آنها را جمع اوري مي كنند و با مربياني در سطح جهاني، پايه ها، حاكميت منابع ثروت، سازندگان سياست، مديران چند مليتي و شركتهاي سهامي خصوصي را انتخاب مي كنند و تلاشهايشان را بيشتر مي كنند تا به تحقق اهداف توسعه پايدار كمك كنند.

          جنبش جوانان افريقايي

          باشگاه اقتصادي دايره اي

          با هم تا سال 2017

          ائتلاف تجارت جهاني براي آموزش

          گروه فراگير

          پروژه يا گروهي كه تلاشهاي قدرتمندانه و نوآورانه را انجام مي دهد تا تضمين كند كه گروههاي انحصاري يا تصميم گيرندگان، در جوامع شان يا در سطوح بين المللي بخشي از گفتمان اهداف توسعه پايدار هستند. هيچ كس را نبايد از قلم انداخت.

          براي مثال ابتكاري كه جمعيت حاشيه نشين را در تصميم گيري براي  اهداف توسعه پايدار درگير مي كند در اين گروه قرار مي گيرد زيرا خدمات را به انها به عنوان ذينفعان ارائه مي كند.

          طرفداران قدرت پاسخگويي جوانان آموزشهاي سلامت مادري و جنسيتي را براي بيش از 1000 جوان روستايي و مادرانشان در غنا فراهم كرد كه به دختران اموزش ميداد چگونه مانع بارداري خود شوند و در مدرسه بمانند به علاوه اينكه نماينده ديدگاههاي آنها در سطح ملي و در سازمان ملل بود.

          ترجمه اهداف توسعه پايدار به زبان محلي

          مورد de la Mujer Indigena

          بنياد انجمن Sindh

          گروه خلاق

          ابتكار عمل جالب و نوآورانه كه ابزار هنري را براي تقويت اقدام و آگاهي از اهداف توسعه پايدار از طريق خلاقيت، توانمندسازي و ارتباط مردم راهبري مي كند. ابزار هنري مانند اجراي روي صحنه (آهنگ، تئاتر، رقص، نقالي)، تأسيسات هنري، نقاشي، شعر، انيميشن و غيره. در حالي كه خلاقيت در خيلي از گروههاي بالا نقش دارد، اين دسته به جاي تمركز بر نتيجه كار يا خود پيام بيشتر بر روند جذب و تقويت افراد در اهداف توسعه پايدار از طريق هنرهاي خلاق متمركز مي شود.

          ابتكار جوانان خلاق در برابر فساد

          در نيجريه ابتكار جوانان خلاق در برابر فساد از افراد جوان حمايت مي كرد تا بتوانند از طريق نقاشي هنرهاي ادبي و جوامع ديجيتال با موضوعات اهداف توسعه پايدار رو به رو شوند. كمپين ويدئو متحرك خلاقانه انها به دست يك ميليون نفر رسيد.

          BEAT explorer

          مانيفست سراشپز

          اشپز شامبا

           

          يكي از مهمترين موارد مرتبط با اين جايزه يازدهمين هدف از اهداف اعلامي سازمان ملل براي توسعه پايدار مي باشد. جزئيات اين هدف به شرح ذيل مي باشد:

          هدف 11: شهر ها و سكونتگاهها انساني را انعطاف پذير، امن، فراگير و پايدار كنيم

          رديف

          هدف

          شاخصهاي پيشنهاد شده

          1-11

          تا سال 2030 دسترسي به مسكن امن، مقرون به صرفه و مناسب و همچنين خدمات اساسي و بهبود موقعيت زاغه ها را تضمين نماييم.

          سهم جمعيت شهري كه در زاغه ها و يا سكونت گاههاي غير رسمي و يا خانه هاي نامناسب زندگي مي كنند (Þ)

          2-11

          تا سال 2030 دسترسي به سيستم حمل و نقل پايدار، قابل دسترس، مقرون به صرفه و امن را براي همه فراهم كنيم به ويژه با توسعه حمل و نقل عمومي با توجه ويژه به نيازها افراد آسيب پذير، معلولان، زنان  و افراد مسن

          سهم جمعيتي كه دسترسي آسان به حمل و نقل عمومي دارند و تقسيم آن بر گروه سني، جنسيت و معلولان (Þ)

          3-11

          تا سال 2030 شهرنشيني پايدار و فراگير، ظرفيت مشاركتي و برنامه ريزي براي سكونت گاههاي انساني پايدار و يكپارچه را افزايش دهيم

          نسبت نرخ استفاده از زمين تقسيم بر نرخ رشد جمعيت (Þ)

          درصد شهرهايي با ساختار مشاركتي مستقيم جامعه مدني در برنامه ريزي شهري و مديريتي كه به طور منظم و دموكراتيك عمل مي كند

          4-11

          تقويت تلاشها براي حمايت و حفاظت از ميراث فرهنگي و فرهنگ جهاني

           

           

           

          سهم بودجه ملي يا شهري كه به حفاظت و حمايت ميراث فرهنگي ملي اختصاص دارد شامل سايتهاي ميراث جهاني (ÞÞ)

          5-11

          تا سال 2030 به طور قابل ملاحظه تعداد مرگ و مير و تعداد افرادي كه تحت تاثير قرار گرفته اند كاهش دهيم و به طور قابل توجهي زيانهاي مستقيم اقتصادي  مربوط به توليد ناخالص داخلي جهاني را كم كنيم شامل بلاياي طبيعي مربوط به آب با تمركز بر حمايت از افرادي كه در موقعيتهاي آسيب پذير قرر دارند و افراد فقير

           

           

          تعداد مرگ و مير، افراد گمشده، آسيب ديده، كساني كه محل زندگي خود را ترك كردند و يا اسكان مجدد داده شده اند به خاطر بلاياي طبيعي در هر 100 هزار نفر (ÞÞ)

          6-11

          تا سال 2030 اثرات مضر زيست محيطي شهرها را كاهش دهيم با توجه ويژه به كيفيت هوا و مديريت زباله

          درصد جمع آوري منظم زباله هاي جامد شهري و تخليه نهايي مناسب آنها با توجه به توليد كلي زباله در شهر (Þ)

          سطح ميانگين سالانه ذرات ريز (براي مثال PM2.5 و PM10) در شهرها (وزن جمعيت) (Þ)

          7-11

          تا سال 2030دسترسي جهاني به فضاي عمومي امن، فراگير، سبز و قابل دسترس را فراهم كنيم به ويژه براي زنان و بچه ها، افراد مسن و معلولان

          ميانگين سهم مناطق مسكوني شهرها كه فضاي بازي است براي استفاده همه گروههاي سني، جنسي و افراد معلول (Þ)

          سهم زناني كه توسط مجرمين يا محل وقوع اتفاقي در معرض آزار و اذيت جنسي و فيزيكي قرار گرفته اند (در 112 ماه گذشته) (ÞÞ)

          11 الف

          حمايت از ارتباطات مثبت اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي بين مناطق شهري و پيراموني شهري با تقويت توسعه برنامه ريزي ملي و منطقه اي 

          تعداد كشورهايي كه در صدد توسعه و اجراي سياست ملي شهري يا برنامه ريزي توسعه منطقه اي هستند كه الف) پاسخي به پويايي جمعيت مي باشد ب) تضمين توازن توسعه منطقه اي است ج) افزايش فضاي مالي محلي (ÞÞ)

          11 ب

          تا سال 2030 افزايش تعداد شهرها و سكونت گاههاي انساني و قبول و اجراي برنامه ها و سياستهاي يكپارچه نسبت به شموليت، بهره وري منابع، كاهش و تعديل تغييرات آب و هوايي، انعطاف پذيري نسبت به بلاياي طبيعي و توسعه و اجراي آنها متناسب با چارچوب چارچوب سنداي براي كاهش ريسك بلايا در سال 2015 الي 2030، مديريت ريسك تمامي بلاياي طبيعي در همه سطوح

          درصد شهرهايي كه استراتژي هاي كاهش خطر و انعطاف پذيري را هم تراز با چارچوبهاي بين المللي پذيرفته شده اجرا كرده اند (مانند جانشين چارچوب عملي هيوگو براي ريسك بلايا) شامل گروه هاي آسيب پذير و حاشيه نشين در طراحي، پياده سازي و نظارت (ÞÞ)(ÞÞÞÞ)

           

          11ج

          حمايت از كشورهاي كمتر توسعه يافته از طريق كمكهاي مالي و فني در ساخت ساختمانهاي مقاوم و پايدار با استفاده از مصالح محلي

          تعداد مشاغل در صنعت ساخت و ساز كشورهاي كمتر توسعه يافته در توليد مصالح ساختماني محلي نسبت به تعداد كل مشاغل در صنعت ساخت و ساز (ÞÞ)(ÞÞÞ)

           

          (Þ) شاخصهايي كه با رنگ  سبز مشخص شده اند در دومين نشست داخلي كارشناسان آژانس در خصوص شاخصهاي اهداف توسعه پايدار كه در بانكوك تايلند در اكتبر 2015 برگزار شد، طبقه بندي گرديد. اين رنگ سبز به اين معني است كه هيچ نگراني جدي اي توسط اعضاي دولتها بيان نشده و در مورد اجراي آنها شفافيت كافي وجود دارد. 

          (ÞÞ) برخي از شاخصها كه با رنگ خاكستري مشخص شده اند به اين معني است كه آنها تحت كنترل فرايندهاي مداوم بين دولتي هستند (براي مثال فعاليت گروه كاري كارشناسان آزاد بين دولتي در پيگيري چارچوب كاري سنداي براي كاهش خطر بلاياي طبيعي) يا به اين معني است كه هر جايي كه اعضا موافق هستند، در اصل شامل اين موارد هم مي شود. چندين موضوع روش شناختي و مفهومي براي مشخص شدن آنها مورد نياز است و فرمول دقيق بعد از جستجوهاي بيشتر از طريق مشورت با آژانسهاي بين المللي مروبطه نهايي خواهد شد.

          (ÞÞÞ) شاخص هاي پيشنهاد شده توسط UN_HABITAT و همكاران، كه در جريان بحث هاي جهاني آنلاين در دسامبر مورد بحث قرار گرفت.

          (ÞÞÞÞ) در حاليكه هدف بالا خواهان اين است كه شهرها برنامه هاي يكپارچه اي را براي بهره وري منابع و كاهش و انطباق تغييرات آب و هوايي اتخاذ كنند، اين مورد فقط به بخشي از اين معادله اشاره دارد: استراتژيهاي انعطاف پذير و كاهش ريسك. در طي 9 الي 15 دسامبر 2015 در طي يك جلسه مشاوره تعدادي از ذينفعان در مورد اين شاخص ابراز نگراني كردند به طوريكه اخيرا آن را تنظيم كرده اند. براي مثال يكي از ذينفعان مي گويد: مهم است كه تمركز مان را بر روي اين شاخص بيشتر كنيم تا شامل ديگر موضوعات مروبط به كاهش ...نيز بشود. ديگر دولتهاي عضو نيز ممكن است همين نگراني را داشته باشند. به اين ترتيب ما دومين نشست انجمن بين المللي مهندسي زمين شناسي و محيط زيست را در خصوص اهداف توسعه پايدار  در اكتبر 2015 دنبال كنيم. استراتژيهاي بين المللي سازمان ملل براي كاهش بلايا درخواست كرد كه اين شاخص تا بعد از انجمن تغييرات آب و هوايي پاريس COP_21 خاكستري باقي خواهد ماند. در واقع انجمن پاريس از شهرها و مناطق محلي مي خواهد تا تلاشهاي خود را افزايش دهند حتي هنگامي كه اهميت رويكرد جامع، يكپارچه و متعادل ... براي كاهش و سازگاري .... را به رسميت مي شناسند.

          بنابراين هدف ما اين است كه اين شاخص مجددا اصلاح كنيم براي مثال به اين صورت: درصد شهرهايي كه برنامه هاي يكپارچه براي كاهش و قبول تغييرات آب و هوايي و كاهش ريسك و استراتژيهاي انعطاف پذير هم تراز با پذيرش چارچوبهاي بين المللي را اجرا مي كنند.

          پرسش و پاسخ در خصوص جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل متحد

          -        پروژه من چگونه مورد قضاوت قرار خواهد گرفت؟ هر پروژه اي كه ارسال مي شود بر اساس اينكه در كدام گروه قرار گيرد مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت و فرض بر اين است كه اين اقدامات خلاقانه تحول پذير و تاثيرگذار هستند.

          -        چرا بايد براي جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل درخواست مي دهيم؟ از افرادي كه در ليست اوليه فيناليستها قرار دارند دعوت مي شود در فستيوال اقدام براي توسعه پايدار كه 2 الي 4 مي 2019 در بن آلمان برگزار مي شود شركت كرده و پروژه خود را نشان دهند. برندگان در مراسم جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل معرفي مي شوند اين مراسم در عصر روز دوم مي برگزار خواهد شد. برندگان به عنوان شركاي اقدام براي اهداف توسعه پايدار شناخته مي شوند و پروژه آنها در تمام طول سال نمايش داده مي شود تا آگاهي ها را افزايش داده حكايتها را به اشتراك گذاشته و الهام بخش انجمن اهداف توسعه پايدار باشد.

          -        اگر من سال قبل درخواست داده باشم ميتوانم امسال مجدد درخواست بدهم؟ بله، لطفا اگر چيز جديدي را در پروژه سال گذشته خود انجام داده ايد دوباره درخواست خود را بدهيد يا اگر تاثيرات بيشتري پروژه شما داشته است كه مي توانيد از آن براي تقويت پروژه سال گذشته خود استفاده كنيد مي توانيد مجدد درخواست خود را ارسال كنيد.

          -        آيا همه بخشها مي توانند درخواست بدهند؟ ما همه را تشويق مي كنيم تا درخواست خود را بدهند. پروژه هايي كه مربوط به سازمان ملل يا حكومتهاي ملي هستند به خاطر احترام واجد شرايط خواهند بود. هرچند اگر يك پروژه حكومت يا سازمان ملل با شركاي غير دولتي سازماندهي شده باشد، ما شركا را تشويق مي كنيم تا براي پروژه درخواست خود را ارسال نمايند. مشاركت كنندگان فعال در برنامه هاي كمپين اقدام برراي توسعه پايدار سازمان ملل متحد مانند MYWorld, the Global Day to Act for SDGs به  شدت تشويق مي شوند تا درخواستهاي خود را ارائه دهند. پروژه هايي كه با كمپين اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل به طور نزديكي همكاري داشته اند يا به عنوان بخشي از موافقت نامه همكاري امضا شده با كمپين در نظر گرفته مي شوند واجد شرايط ارائه درخواست نيستند. اگر شما مطمئن نيستيد كه واجد شرايط هستيد يا نه لطفا با ما تماس بگيريد.

          -        چه كسي در مورد پروزه ها قضاوت مي كند؟ همه درخواستها به وسيله تيم كمپين اهداف توسعه پايدار سازمان ملل بررسي خواهند شد. تعدادي از داوران متخصص درخوايتها ار بررسي و امتياز دهي مي كنند. اين گروه تركيبي از ذينفعاني است كه در اجراي اهداف توسعه پايدار درگير هستند. براي  مثال به جوايز سال 2017 مراجعه كنيد.

          -        چه زماني پروژها قضاوت و بررسي مي شوند؟ تا 30 ژانويه 2019 شما مي توانيد درخواستهاي خود را ارسال كنيد درخواستها توسط هيات داوران بررسي و ليست كوتاهي از برندگان در مارس به اطلاع خواهد رسيد.

          -        چگونه من مطلع مي شوم كه برنده شده ام؟  فيناليستها به طور عمومي در اوايل مارس اعلام مي شوند. همه فيناليستها از طريق ايميل توسط تيم كمپين از نتايج مطلع مي شوند و به طور مستقيم با آنها براي برنامه ريزي شركتشان در فستيوال تماس گرفته خواهد شد و كمپين، آنها را براي جايزه انتخاب مردمي سازماندهي مي كند. برندگان در مراسم جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل در فستيوال جهاني اقدام در 2 مي اعلام مي شوند.

          -        جايزه انتخاب مردمي چيست؟ بعد از اينكه فيناليستها براي هر گروه انتخاب شدند، مردم اين شانس را دارند كه به پروژه ها يا نوآوريهايي كه فكر مي كنند بايد در وب سايت جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدرا سازمان ملل  به رسميت شناخته شوند، راي بدهند. نتايج اين راي گيري آنلاين يعني برندگان انتخاب مردمي در مراسم جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل اعلام خواهد شد.

          -        من ميتونم يك طرح را براي بيشتر از يك گروه ارسال كنم؟ سازمانها مي توانند پروژه خود را در چندين گروه معرفي كنند در صورتي كه هر پروژه يك نوآوري متفاوتي را ارئه دهد. لطفا براي يك نوآروي مشابه بيشتر از يك بار درخواست ندهيد. اگر شما مطمئن نيستيد كه كدام گروه بهترين مورد براي پروژه شماست شما مي توانيد يك گروه اضافي در توضيحاتتان معرفي كنيد و بگوييد چكونه پروژه شما در اين گروه قرار مي گيرد. پروژه در همان گروه مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت زيرا بازرسان فرض را بر اين مي گذارند كه اين پروژه بهتر است در اين گروه قرار گيرد تا بيشترين شانس را براي برنده شدن داشته باشد.

          -        آيا درخواست من حتي اگر من برنده نشوم به رسميت شناخته خواهد شد؟ بله – هر همكاري براي دستيابي به اهداف توسعه پايدار از نظر ما ارزشمند و مهم است و ما تضمين مي كنيم كه همه نوآوري ها نمايش داده خواهند شد. بنابراين همه درخواستها يك نمايه در وب سايت رسمي جايزه اقدام براي اهداف توسعه پايدار سازمان ملل خواهند داشت.

          -        من ميتوانم درخواستم را به زبانهاي ديگر ارسال نمايم؟ بله – بله شما مي توانيد پروژه خود را به زبان خودتان براي ما ارسال كنيد. هر چند لطفا دقت داشته باشيد كه درخواستها به زبان انگليسي مورد بررسي قرار خواهند گرفت و همه ارتباطات در مورد جايزه به همين زبان خواهد بود. بنابراين با توجه به مهارتهاي زبان داوران اگر لازم باشد گوگل ترنسليت براي ترجمه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. لطفا براي ارسال ويدئوها تكميلي براي پروژه اتان به زبان خودتان راحت باشيد.

           

          مشهد سال گذشته سه پروژه به اين جشنواره ارسال كرد:

          -       سامانه جامع مديريت پسماند شهرداري مشهد (صدور مجوز اينترنتي)

          -        طرح جمع آوري پسماند خشك مدارس توسط پاكياران

           

          Visit Hit :113
          Name:
          Email:
          Comment:
          _CMNT_SECCODE:
           
    CONTACT
  • Address :Alton Tower, Daneshgah St. 21 , Mashhad, Iran
    Phone :+98 513 849 0018
    Fax :+98 513 849 0019
    Email :info@mashhadisco.ir
  • LINK
  • Guangzhou Award
    metropolis
    Mashhad
  • REGISTER ONLINE
    REGISTER
          Copyright © 2009 International Scientific Corporation Office